Ørestad Ørestadslejren ::: Bogen Metro

Captain's log

Captains log
28/6-2001 kl. 16:20

Jeg har opfattet en mærkelig magt. Det har fanget min opmærksomhed at ca. Klokken 20 deler alt sig i to. Der er simpelthen 2 af alt. Dette fænomen ophører først klokken 10 om morgenen.

Et mærkeligt væsen er nu begyndt at komunikere med mig. De indfødte kalder ham Chief og han taler med en hæs, uforståelig stemme. Men de indfødte synes at forstå ham. Dette mærkelige væsen deler sig også klokken 20, dog er han den eneste jeg endnu ikke har set dele sig i 3.

Her på planeten har jeg iagttaget mange ting der skiller dette sted fra jorden. Disse væsener synes at trække vejret gennem øl og de sover højst 3 timer i døgnet.

Jeg vil undersøge dette sted nærmere de næste dage og vende tilbage senere.

Fisker K

 

Captains log
29/6-2001 kl. 3:34

Jeg har mærket en mystisk kraft der får folk, inklusive mig selv, til at sige anders mindst 80 gange i minuttet. Jeg har desuden fundet ud af at Chief's venstre øje er hans dårlige øje...

Et fremmed væsen har plantet et FCK-flag på vores flagstang + at vi har erfaret at trommeslageren fra Tool højst sandsynligt er fra Mars.

Folk (aliens) ((Sune og Chief)) er begyndt at synge indfødte sange; noget med en docter der putter en kniv i en kagedåse.

Det er en fornøjelse at kunne fortælle dig (log) at vi har fået rumvæsnerne under kontrol. De har ikke fået en eneste flask idag. Nå, men, slut for denne gang, vi ses i muppet show.

Fisker K

 

Captains log
30/6-2001 kl. 21:06

Jeg vil gerne starte med et digt idag. Digtet hedder "hvorfor er alle mennesker så indspiste og overfladiske når vi lever i en delt verden". Her er det

 

Tænder, hvor er de... hvide!

 

Slut. Jeg har idag observeret at de væsener de kalder grønlændere er meget grimme i bar overkrop og så kan de ikke løbe, hvilke 5 ting er mon kernen i deres opførelse.

En ny klan har jeg stødt på. Denne rumklan kalder sig selv Louise og er ud over at være moderfjendske, ekstreme svagdrikkere.

Fisker K

 

Captains log
31/6-2001 kl. 16:32

Jeg ved ikke om denne dag er særlig på denne planet. Men væserne i området har en højst mærkværdig væremåde. De synes at udøve ritualer hvor man smadrer båndoptagere eller stole eller fætter BR-skilte alt imens de råber "fisse".

Jeg har også observeret en mærkant stigning i aliens der vil ha' flasker, disse kan dog jages væk hvis man spørger om deres flasker...

Der spiller noget som de kalder Cure her senere og det ser ud til at blive en kamp for at overleve denne event, så slut for denne gang, måske for evigt.

Fisker K

 

Captains log
04/07-2004 kl. ?

Intet at melde på dette tidspunkt...

Fisker K

 

Captains log
27/6–2005 kl. 00:45

Mine studier er nu nået ind i en afgørende fase. De flaskesamlende rumvæsner samler ikke længere flasker ind så hyppigt. Istedet udviser de en højst mærkværdig adfær, De står ud langs en vej og synger ”bajerbajerbajer”. Jeg prøver at ignoere dem.

Mange af de indfødte råber ”undercover” af andre indfødte. Dette synes at være for at få de enkelte rumvæsner til at fjerne deres hovedbeklædning.

Idag har jeg opdaget endnu et adfærdsmønster som afviger fra alt andet jeg har set i universet. Nogle indfødte har taget en lille robot udformet som en rotte og hængt den fra et skyggestativ, til skue og til skræk og advarsel for alle de andre rotte-robotter.

Fisker K

 

Captains log
28/6–2005 kl. 22:04

Denne ynkelige planets eneste sol sænker sig eller noget. I dag spillede de indfødte et spil de kaldte Øltimate. Dette spil gik ud på at kaste en stor plastikkiks efter nogle vædskebeholdere og slutter med at nogle af deltager tømmer deres maveindhold på græsset. Pludselig kom nogle orange rumvæsner og havde en besked med fra planetens hersker. Thi verden skulle opgøres i mandtal, så man måtte ikke stå under el-ledningner. En anden vigtig observation kom senere da jeg sad mellem væsnernes stof-huse.

Tilsyneladende kan man ved at kaste en batteri over skuldren få de indfødte til at synge en sang om fisse.

Fisker K

 

Zuper Ninja Zunes log
27/6–2005 kl. 10:30 (gætter jeg musestille på..)

Første morgen i lejren og mærkelige kaffekøer sælger kaffe for 20 kr koppen, ikke sejt og derfor stenede vi det kvaj! De andre koger i deres telte mens solen bager helt uden at gi’ os nogen kager. Jeg græder mildt og blidt og sir’ skål (musestille.. HUSK AT VÆRE STILLE!!)

Fisker K